Hirdetés

The Elder Scrolls II: Daggerfall ma 15 éves.

|

A Bethesda ma közleményben közölte, hogy ingyenesen letölthető egykori legendája a mai napon tölti be a 15 évet.

Hirdetés

Az first-person RPG-t 1996-ban adták ki, 2009 óta ingyenesen letölthető a Bethesdától. 

A játék története szerint a Breton hazába küldik a játékost, egy High Rock nevű helyre és azt kérik a császártól, hogy engedje el földi börtönéből az elhunyt Lysandus király szellemét.

Ez a levél, amely a kérést tartalmazza, egy Gortwog nevű ork kezébe kerül. A levélből kiderül, hogy Lysandus édesanyja, Nulfaga tudja, hol van a Mantella, amely vissza tudja hozni az életbe a Numidiumok, azaz vasgólemek egyikét. 

Nulfagát kényszerítik, hogy megmondja, hol van a Mantella, így a Blades (Pengék) be tudják fejezni a gólem rekonstrukcióját. 

Rengeteg kaland, küldetés, helyszín vár a játékosra, hogy visszaszerezze a levelet és megszerezze a Mantellát. S amint ez utóbbi nála van döntések egész sorozata függ tőle.

A maha idejében a Daggerfall igencsak jó játék volt, olyan RPG rajongóknak, akik még nem játszottak vele kötelező. 

Boldog születésnapot Daggerfall és további sok sikert the Elder Scrolls sorozat!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)