Hirdetés

Videó is van a törölt The Elder Scrolls játékról

|

A tegnapi képek után most videón is megnézhetitek, milyen lett volna, ha a The Elder Scrolls sorozat annak idején tovább terjeszkedik.

Hirdetés

A The Elder Scrolls IV: Oblivion PSP-s változata nem olyan lett volna, mint amit PC-n láttunk. A nyitott világot le akarták cserélni, ami a Sony kézikonzolja korlátai miatt teljesen érthető. 

Ettől függetlenül viszont szívesen játszottunk volna vele, mert az alábbi videók alapján egész jónak néz ki. Ezekből származnak a tegnapi képek, viszont a Bethesda anyavállalata, a ZeniMax szinte azonnal leszedte őket YouTube-ról, ezért nem tudtuk veletek tegnap megosztani. Persze az internetről nem lehet olyan gyorsan eltüntetni egy videót, hogy valaki addig ne mentse le, így az anyagok felkerültek kevésbé szigorú oldalakra is. Nézzétek meg őket alább, aztán mondjátok el, hogy tetszett volna, vagy hogy tetszene, ha végül aztán PS Vitára mégis elkészítenék (amire kb. nulla az esély, de azért hátha).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)