Hirdetés

Új fejlesztőcsapathoz kerül a The Elder Scrolls: Legends

|

A kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy egy másik stúdió is lehetőséget kapjon a kártyajáték tökéletesítésére.

Hirdetés

A Bethesda nagyon felpörgött az E3 előtt, folyamatosan jönnek a bejelentések és teaserek. Ez talán nem akkora jelentőségű, mint a Fallout 76 vagy a Rage 2, de ettől függetlenül azért izgalmas.

Hirdetés

A kiadó úgy döntött, hogy a The Elder Scrolls: Legends kártyajáték fejlesztésével a jövőben a Sparkypants Studiost bízzák meg. Pete Hines elmondta, hogy a váltás nem azért történik, mert elégedetlenek lennének a Dire Wolf Digital munkájával, egyszerűen csak új irányba szeretnék vinni a játékot.

A Dire Wolf egy kiváló játékot hozott létre. A Legends egy nagyon erős játék, hatalmas kiaknázatlan potenciállal. Amikor a játékosok megkapják majd az új verziót, ugyanaz a játék fogadja őket, amit megismertek és megszerettek.

A játékosokat a váltás után egy teljesen új kezelőfelület várja majd, a Sparkypants ugyanis a jelek szerint a menütől a tábláig mindent átdolgozott. Lehet, hogy már ebből is mutatnak valamit az E3-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)