Hirdetés

The Elder Scrolls: Legends - elindult a kártyajáték bétája (videó)

|

A szerencsések már ma kipróbálhatják a The Elder Scrolls: Legends bétaverzióját, de azok is megtudhatnak néhány érdekességet a játékmenetről, akik nem kerülnek be a teszt résztvevői közé.

Hirdetés

A Hearthstone sikerét látva több ismert franchise-ból szerettek volna a tulajdonosaik egy kártyajátékot készíteni, valószínűleg így kezdődtek el a The Elder Scrolls: Legends munkálatai is. Miután a tavalyi megjelenést nem sikerült tartania a csapatnak, ma indult el a játék zárt bétája, amivel együtt több érdekességet megtudtunk a játékmenetről is.

Kiderült például, hogy a Blizzard kártyajátékával ellentétben az Elder Scrolls: Legendsnek már a megjelenéskor lesz egy teljes értékű egyjátékos kampánya, de a meccsek is egészen máshogy fognak kinézni. Például a pálya két oldalra lesz felosztva, a lényeink pedig csak azokat az ellenfeleket támadhatják majd, amik az ő oldalukon vannak, kivéve persze a másik oldalon álló játékos hős karakterét. Szintén érdekes sajátossága az Elder Scrolls kártyajátéknak, hogy a karakterünket rúnák is védik, amiknek hála minden öt életerőpont elvesztése után húzhatunk egy kártyát.

A megsemmisült rúna különleges hatásokkal is bír, például a Prophecy rúnával húzott kártyát rögtön ki is játszhatjuk ingyen, a Guard megakadályozza, hogy azonnal megöljön minket az ellenfelünk, az Action pedig életerőt tölt vissza. De lesz újdonság abban is, hogyan fejleszthetjük a paklinkat, ugyanis például a kártyáink szinteket is léphetnek. A The Elder Scrolls egyelőre PC-re és iPadre készül, de a Bethesda azt ígéri, később további platformok is sorra kerülnek. A zárt bétára pedig itt tudtok jelentkezni.

Mit gondoltok, sikerül majd átcsábítani néhány Hearthstone-rajongót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)