Hirdetés

The Elder Scrolls: Legends - csak azokon a konzolokon jelenik meg, amik támogatják a cross-playt

|

A kiadó nem alkudozik senkivel, ha valaki akarja a játékot, annak teljesítenie kell a feltételeket.

Hirdetés

A PC-s rajongók már több mint egy éve nyúzzák a The Elder Scrolls: Legendset, az idei E3-on azonban azt is bejelentette a Bethesda, hogy a közeljövőben konzolokon is számíthatnak rá a gyűjtögetős kártyajátékok szerelmesei.

Hirdetés

Pete Hines azonban most csavart egyet a dolgon, és a GameInformernek elárulta, hogy csak azokat a konzolokat veszik figyelembe, amik támogatják a cross-playt, a Sony azonban évek óta ellenzi ezt. Hines nem emelte ki név szerint a PS4-et, de elég egyértelmű, hogy mire megy ki a játék.

"Folyamatosan tárgyalunk minden platform vezetőjével, de a feltételek nem alkuképesek.Nem beszélhetünk a Legends külön változatáról, ami saját ökoszisztémán belül ragad, mindenkitől elzárva. Ez szembe menne a játék alapjaival. Nem egy valakinek akarunk ezzel üzenni, hanem mindenkinek. Legyen ez 100%-ig tiszta. A játék most az Apple, a Google, a Steam és a Bethesda rendszerén is ugyanúgy működik. Mindegy, hogy hol veszed meg a dolgokat, bárhová magaddal viheted. Mindenki ellen játszhatsz, aki épp be van lépve. Ezt akarjuk, erre van szükség."

Kíváncsian várjuk, mit lép a Sony a bejelentésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)