Hirdetés

The Elder Scrolls: Legends - már nem kell hozzá a Bethesda launchere

|

Ha eddig csak azért nem próbáltátok ki az Elder Scrolls kártyajátékot, mert külön programot igényelt, akkor most már ez sem jelenthet akadályt.

Hirdetés

Már évek óta egyre népszerűbbek a CCG, azaz gyűjtögetős kártyajátékok, és számos ismert franchise megkapta a saját kis spin-off címét a műfajban. Nincs ez máshogy a legendás The Elder Scrolls sorozattal sem, aminek a Legends alcímet viselő része most újabb platformokon vált elérhetővé.

Eddig a Bethesda saját launcherét kellett használnunk, ha játszani akartunk pár kört a The Elder Scrolls: Legends-ben, viszont mostantól már Steamen és Androidos tableteken is kártyázhatunk. Emellett pedig kapott a játék egy spectator funkciót és egy kompetitív bajnokságra kihegyezett játékmódot is, ami a Gauntlet névre hallgat.

Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)