Hirdetés

The Elder Scrolls Online - A frakciók összecsapnak

|

Teljes erőbedobással készül a háttérben az Elder Scrolls MMO, most éppen a játék ellenségeskedő frakcióit mutatják be nekünk egy fejlesztői napló keretében.

Hirdetés

Mióta bejelentésre került a The Elder Scrolls Online, nem túl sok konkrétumot láthattunk belőle, de a készítők igyekeznek behozni a lemaradást és ezúttal a szemben álló frakciókat mutatják be a legújabb fejlesztői naplóban.

Mivel rengeteg órát töltünk majd az Elder Scrolls világában játszódó online szerepjátékban, a Bethesda azt szeretné, ha megismerkednénk a játékban fellelhető, háborúzó frakciókkal, így bemutatkozik az Aldmeri Dominion, a Daggerfall Covenant és az Ebonheart Pact, akik egy időben látszólagos szövetségben álltak, de annak már vége. Máig alig kaptunk bármiféle információt vagy adatot a TESO részleteiről, ám a következő videóval ez valamelyest mérséklődhet:

A The Elder Scrolls Online valamikor 2013-ban érkezik PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)