Hirdetés

The Elder Scrolls Online - az elbocsátások nem lesznek hatással a játékra

|

A The Elder Scrolls Online-t fejlesztő Zenimax Online Studios leépítette a dolgozóinak egy részét, de a fejlesztők szerint nincs miért aggódnunk.

Hirdetés

The Elder Scrolls Online megjelenése után bő öt hónappal a Zenimax Online Studios bejelentette, hogy egy bizonyos számú dolgozótól megvált.

Az elbocsájtott dolgozók számát nem hozta nyilvánosságra a cég, de a Bethesda Softworks PR és marketing osztályának alelnöke, Pete Hines elmondta, hogy ez nem befolyásolja majd a The Elder Scrolls Online fejlesztését. "Ez teljesen normális a hasonló játékoknál, megnöveltük a dolgozóink számát, hogy egy ilyen hatalmas játék fejlesztését bírjuk és az ügyfélszolgálathoz is új embereket vettünk fel, hogy válaszolni tudjunk a The Elder Scrolls Online megjelenésekor felmerülő kérdésekre" - mondta Hines. "Most, majdnem hat hónappal a megjelenés után egy virágzó online közösségünk van egy gond nélkül működő játékban".

Hines persze biztosított mindenkit, hogy továbbra is teljes gőzzel folyik a The Elder Scrolls Online fejlesztése, jön az új tartalom a PC-s verzióhoz és természetesen a konzolos portokon is folyamatosan dolgoznak.

Ti játszotok a The Elder Scrolls Online-nal? Elégedettek vagytok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)