Hirdetés

The Elder Scrolls Online - újabb adag béta meghívó jött

|

Nincs még meghívód a zárt bétára? Ne aggódj, jött egy újabb adag a Bethesda jóvoltából, úgyhogy ideje megnézni a spam mappádat is.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online bétájára már kiment az első adag meghívó és Mocsy rongyosra is játszotta a játékot, hogy beszámolhasson nektek róla a GameStar hasábjain.

De még nektek is van esélyetek kipróbálni a megjelenés előtt, ugyanis a Bethesda a hivatalos oldalon bejelentette, hogy még több TESO bétameghívót küldött ki. Ha jelentkeztetek a The Elder Scrolls Online bétájára, és PC-n, vagy Mac-en játszotok, akkor érdemes gyorsan megnézni a spam mappátokat, hátha ott figyel a várva várt meghívó az előfizetéses MMORPG zárt tesztjére.

Ne felejtsétek el, hogy az ott szerzett élményeket egy elég komoly titoktartási szerződés védi, de már a teljes játék sincs olyan messze, úgyhogy, ha nem is kaptatok meghívót, akkor sem kell már sokat várnotok. A The Elder Scrolls Online megjelenése április 4-én várható PC-re és Mac-re, amit a PlayStation 4-es és Xbox One-os verzió valamikor júniusban követ.

Kaptatok meghívót? Várjátok már a TESO-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)