Hirdetés

The Elder Scrolls Online bétakulcs osztás a GSO-n!

|

Szereztünk nektek még 400 darab The Elder Scrolls Online bétakulcsot, amivel már mostantól csatlakozhattok a játékhoz.

Hirdetés

Az első The Elder Scrolls Online bétakulcs osztásunk alkalmával csak a jelentkezők egy töredékét tudtuk  bejuttatni a játékba. Nagyon sokan jelentkeztetek, ezért most egy újabb fordulót csinálunk.

A The Elder Scrolls Online bétatesztje ezekben a pillanatokban is zajlik és ha ti is szeretnétek csatlakozni, akkor nincs más dolgotok, mint az alábbi kis mezőbe beírni az email címeteket és imádkozni, hogy benne legyetek az első 400 emberben. Sajnos csak ennyi kulcsunk van, de ez mind a tiétek.

A béta kulcs osztást lezártuk!

 

A kód egy kicsivel később fog csak megérkezni, úgyhogy legyetek türelemmel. A The Elder Scrolls Online béta ma 17:00-tól egészen hétfő hajnali 06:00-ig tart. Az mondhatni egy egész hétvégényi móka és kacagás. Jó szórakozást kívánunk mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)