Hirdetés

The Elder Scrolls Online - búcsúzik a havidíj, megvan a konzolos megjelenés dátuma

|

Ahogy az várható volt, a Bethesda úgy döntött, felhagynak a havidíjas modellel a The Elder Scrolls Online esetében. Ezzel együtt nyilvánosságra hozták a konzolos megjelenést is.

Hirdetés

Bár az előzetes hírek alapján abban reménykedtünk, hogy a The Elder Scrolls Online már februárban tiszteletét teszi majd a Sony és a Microsoft újgenerációs konzolján, a kiadó most nyilvánosságra hozta, hogy ennél azért egy kicsit tovább kell várnunk.

A TESO sokkal szerényebben rajtolt, mint ahogyan azt szerettük volna, a nem kifejezetten meggyőző előfizetési statisztikák és a játékból hiányzó tartalmat helyettesítő kisebb-nagyobb problémák alapján sejteni lehetett, hogy előbb utóbb a Bethesdának is fel kell adnia az előfizetős modellt, mert a hiába működik az még mindig tökéletesen a World of Warcraftban. 

Az átállás március 17-én történik majd meg, amikor minden PC-s  és Mac-es felhasználói fiókot átállítanak, így ha megvettük, vagy a későbbiekben megvesszük a játékot, már havidíj nélkül játszhatunk vele. Természetesen bekerülnek a mikrotranzakciók, illetve lehetőségünk lesz továbbra is megtartani a prémium előfizetést, amihez in-game elkölthető valutát és ingyenes DLC-ket kapunk majd, amelyekért a többieknek fizetniük kell.

 

A PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok majd csak nyár elején ugorhatnak fejest Tamriel világába, ők már a megjelenéskor ezt a modellt használják majd, a játék mellé pedig azonnal megkapnak minden extrát és letölthető tartalmat. A The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited megjelenés június 9-én esedékes.

Ti örültök az új fizetési modellnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)