Hirdetés

The Elder Scrolls Online - üvegzsebes program

|

A Bethesda egy trailer kíséretében bejelentette a The Elder Scrolls Online új DLC-jét, a Thieves Guild izgalmas újdonságokkal dobja majd fel az alapjátékot.

Hirdetés

A Bethesda továbbra sem lassít a tempón. Alig fél éve futott be a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, majd megjelentek az Imperial City és Orsinium DLC-k is, amik sok-sok új tartalommal egészítették ki az alapjátékot. De máris jön a következő. 

A Bethesda ma bejelentette, hogy 2016 első The Elder Scrolls Online bővítménye, a Thieves Guild lesz, amely egy vadonatúj, Hew's Bane nevezetű területet hoz el a játékosoknak, aminek a fővárosa a Hammerfell déli félszigetén fellelhető Abah's Landing lesz, itt található meg a zsebesekből, betörőkből, rablókból és tolvajokból álló céh is.

A DLC története szerint ezt a céhre vadászik egy zsoldosokból álló könyörtelen szervezet, az Iron Wheel, akik igazságot szeretnének szolgáltatni, mivel a céh egyik rablása szörnyen végződött. A mi feladatunk az lesz, hogy megszerezzük az elveszett kincseket, amikkel visszaállíthatjuk a cég hírnevét. 

A Thieves Guild két részletben jön: az egyik fele maga a DLC lesz, a másik pedig egy patch. A letölthető tartalom teszi elérhetővé a fent leírtakat, beleértve az új, több órányi játékidőt kínáló sztori küldetéseket, a 12 fős trialt (Maw of Lorkhaj), az új bossokat, a vadonatúj bűnözői tevékenységeket és a céh tagjainak elérhető passzív skilleket, felszereléseket és tárgyakat is. Ezenfelül a patch segít, hogy a 64 bites kliens PC-re és Mac-re is elérhető legyen, valamint számos javítást és finomhangolást tartalmaz többek között a harcrendszer, a játékmenet, Cyrodiil és annak kampányainak esetében is. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Thieves Guild DLC mikorra várható és mennyibe fog kerülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)