Hirdetés

The Elder Scrolls Online - a te karaktered, a te játékod

|

A Bethesda kiadott egy trailert, ami bemutatja az igen részletesnek ígérkező rendszert, melyben a karaktereinket szabhatjuk testre.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online kapott mostanában hideget és meleget egyaránt, úgyhogy a Bethesda igyekszik a havidíj és a mikrotranzakciók rossz szájízét az új funkciók bemutatásával elnyomni.

A The Elder Scrolls Online-ban, ahogy az egész univerzumban, a játékosok nagyon fontosnak érzik, hogy a karakterük valamilyen formában ők maguk legyenek - vagy legalábbis olyanok, amilyenek lenni szeretnének. Tudja ezt a Bethesda is, ezért egy meglehetősen mély karakter testreszabási rendszert épített bele a játékba, ahol fajtól függetlenül a karakterünk szinte minden egyes apró részletét a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk.

A The Elder Scrolls Online valamikor 2014-ben érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Titeket elijesztett az az üzleti modell, amit a játék követ, vagy töretlenül várjátok a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)