Hirdetés

The Elder Scrolls Online - hamarosan megjelenik a Clockwork City DLC

|

Heteken belül megérkezik három fő platformra a The Elder Scrolls Online következő tartalmi csomagja, a Clockwork City, amelyben egy teljesen új zónát fedezhetünk fel.

Hirdetés

Miközben a Skyrimet lassan már egy modernebb kenyérpirítóra is átportolják, addig a The Elder Scrolls Online esetében sem áll meg a fejlődés, a Bethesda folyamatosan szállítja a játékosbázisának az újabb kalandokat; nyáron például a Horns of the Reach élesedett.

Hirdetés

Aki új kihívásokra, új felfedeznivalóra vágyott, az ne keressen tovább. A ZeniMax Online Studios bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online következő DLC-je, a Clockwork City október 23-án megérkezik PC-re, majd két héttel később, november 7-én a PlayStation 4-es és Xbox One-os változatok is felzárkóznak hozzá. A csomaggal a címadó új zónát, tízórányi sztori-központú tartalmat, új páncélszetteket, valamint kozmetikai és craftoláshoz szükséges tárgyakat kapunk, szóval egy darabig ismét lesz mit csinálni. 

A DLC-t az ESO Plus előfizetők ingyen bezsebelhetik, a többieknek viszont 2000 játékbeli koronát kell fizetnie érte (4000-ért viszont már a Collector's Bundle jár, ami egy új kis kedvencet, egy új hátast és új tekercseket is magába foglal). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)