Hirdetés

The Elder Scrolls Online - íme az első új zóna (videó)

|

Még ebben a hónapban megérkezik a The Elder Scrolls Online első tartalmi frissítése, ami egy új zónát, Craglornt nyitja meg.

Hirdetés

Még egy hete sincs, hogy megjelent a The Elder Scrolls Online, de a Bethesda máris bemutatta az első új Adventure Zone-t, amit Craglorn néven kell keresnetek a térképen.

A content patch még áprilisban elérhetővé válik, és egy új sztorivonalat, valamint új kihívásokat kínál Veteran játékosok 4-12 fős csoportjainak. A körítés annyi, hogy valami rejtélyes dolog következtében eltűntek az égről a csillagképek, és hallunk pletykákat bizonyos Égiekről (Celestials). A csapatunk feladata, hogy jó sok küzedelem árán kiderítse, mi történt Craglornban, miközben a környezet és a különböző szörnyek is megpróbálják ebben megakadályozni. Továbbá korlátozott időnk lsz a küldetések teljesítésére, és az újjáéledések számának is van egy felső határa. Aki feljut a Trials ranglista élére, jutalmat kap.

A Craglorn frissítés természetesen minden TESO előfizető számára ingyenes lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)