Hirdetés

Ládák és farkaskölykök is érkeznek a The Elder Scrolls Online-ba

|

A The Elder Scrolls Online-t a havidíjak helyett fenntartó kozmetikai tárgyak sora jó néhány cuccal bővült ma, amik közül némelyiket különleges ládákban vásárolhatunk meg.

Hirdetés

Egyre több játékban szerezhetünk különböző játékbeli - általában kozmetikai - tárgyakat valamilyen láda kinyitásával, ez a trend pedig a mai nappal utolérte a The Elder Scrolls Online-t is. Ebben a prémium bolt után elnevezett Crown Crate-eket vásárolhatjuk meg mostantól.

Ezekből véletlenszerű elhasználható és kozmetikai cuccokat kaphatunk, legalább négy, de akár öt darabot, minden esetben nagyobb értékben, mint az egyes láda ára. Amire nincs szükségünk a nekünk kisorsolt lootból (akár mert megvan, vagy nem tetszik), azt átválthatjuk a The Elder Scrolls Online legújabb fizetőeszközére, az úgynevezett Crown Gemekre.

A ládák tartalma egyébként egy téma mentén rendszeresen változik majd, első körben Storm Atronach témájú cuccokat szerezhetünk, ezeket a fenti galériában láthatjátok, a ládákkal kapcsolatos további infókat pedig itt találtok. De a készítők bejelentették a Crown Store önállóan megvásárolható decemberi újdonságait is, amik között két hátas és egy háziállat található, ezekről itt olvashattok bővebben.

Ti milyen gyakran szoktatok kozmetikai cuccokra költeni az Elder Scrolls Online-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)