Hirdetés

The Elder Scrolls Online - egyszerű, de szép az új borító

|

A The Elder Scrolls most bemutatott dobozképeire is érvényes az általános szabály, miszerint ha egyet láttál, mindet láttad.

Hirdetés

A Bethesda szűkszavúan, pusztán a konkrétumokra koncentrálva fedte fel a The Elder Scrolls Online PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os borítóit.

Különösebb meglepetés persze akkor sem ért volna minket, ha kisregényt kapunk az alábbi dobozképek mellé, hiszen a cég az egyszerűségre törekedett a borítókkal; mindhárom változat ugyanúgy néz ki, tehát felesleges is lett volna a körítés. Nem úgy a minap bemutatott Imperial Edition...

Az egyébként PEGI 16-os korhatár-besorolást kapó The Elder Scrolls Online április 4-én várható PC-re és Macre, majd valamikor június magasságában az újgenerációs konzoltulajok is belevethetik magukat a kalandozásba. Az előrendelésért járó ingyen Assassin's Creed megvolt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)