Hirdetés

The Elder Scrolls Online - rengeteg újdonságot hoz a következő DLC

|

Két új dungeon, és két új csatatér is bekerül a hamarosan érkező csomaggal, ami a tartalmak mellett néhány életminőségbeli változást is behoz.

Hirdetés

Februárban érkezik a The Elder Scrolls Online következő tartalmi csomagja, a Dragon Bones. Ez a DLC két új dungeonnal nyit, melyek régi és új ellenfeleket vonultatnak fel a bátor kalandozók előtt. A Scalecaller Peak és Fang Lair mind normál, mind veterán módban elérhetőek lesznek, utóbbi verzió pedig egy-egy Hard Mode főellenséggel várja a bátor jelentkezőket.

Hirdetés

Két új csatatér is bekerül a játékba: Mor Khazgur és a Deeping Drome. Ezeket csak azok érhetik el, akik rendelkeznek a Morrowind kiegészítővel, viszont az Outfit Systemet mindenki használhatja majd. Ez az újdonság lehetővé teszi, hogy a rajtunk lévő felszerelésektől függetlenül szabjuk testre hősünk kinézetét.

Végezetül a Dragon Bones-t elhozó frissítés új home storage megoldást, új szinteződési lehetőséget és Skills Advisor rendszert is hozzácsap a játékhoz. Utóbbi segíteni fog elosztani a képességpontjainkat minden szintlépés után. Már amennyiben szükségünk van némi útmutatóra.

A The Elder Scrolls Online: Dragon Bones ingyenesen elérhető lesz minden ESO Plus tagnak, a többiek pedig megvásárolhatják majd a tartalmat a játékon belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)