Hirdetés

The Elder Scrolls Online - megérkezett a Dragon Bones DLC

|

Két vadonatúj dungeont és egy hasznos újítást hozott az MMORPG legújabb kiegészítése.

Hirdetés

Már az előző hónapban tudni lehetett, hogy februárban befut a The Elder Scrolls Online legújabb DLC-je, ami feldobja egy kicsit a Tamriel világában kalandozó játékosok életét. Az újdonságok miatt mindenképp érdemes visszanézni a játékba.

Hirdetés

A Dragon Bones DLC kettő új dungeont hozott, név szerint Scalecaller Peaket és Fang Lairt, és a jelek szerint még egy csontsárkánnyal is meg kell majd küzdenünk. Ezen felül megjött az Update 17 is, és egy vadonatúj funkciót hozott, amivel kedvünk szerint testreszabhatjuk karakterünk kinézetét, függetlenül attól, hogy épp milyen cuccokat hord. Ez elsősorban azoknak lehet hasznos, akik jó felszereléssel rendelkeznek, de szívesen megváltoztatnák az egyes tárgyak megjelenését.

Az Update 17 keretén belül érkezett még két új battleground, Mor Khazgur és Deeping Drome, de ezek csak azoknak elérhetők, akik megvásárolták a Morrowind kiegészítőt. Illetve most már a játékbeli otthonainkban is tárolhatunk tárgyakat, valamint kaptunk egy skill advisor toolt, ami segít nekünk kiválasztani a megfelelő képességeket.

Ha próbáltátok, mondjátok el, hogy tetszenek a The Elder Scrolls Online újdonságai!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)