Hirdetés

The Elder Scrolls Online - szakít az eddigi hagyományokkal?

|

A fejlesztő Zenimax volt oly jó, és egy rajongói kérdezz-felelekben összegyűjtötte a fontosabb infókat a dungeonokról, ezek következnek most.

Hirdetés

A jelenleg béta állapotban leledző The Elder Scrolls Online rajongóinak kérdései a dungeonokra irányultak, melyből rengeteggel találkozhatunk majd a játékban.

A válaszok alapján az eddigi Elder Scrolls játékoktól eltérően ezek a küldetések nem az egyszemélyes, hanem csapat alapú harcot helyezik majd előtérbe. Az egyik ide vonatkozó kérdésre a Zenimaxos srácok így válaszoltak: "Pár ritka hely csak a solo játékosoknak lesz elérhető, és néhány dungeon a csapatoknak szól(...). A legtöbb helyszín pedig mindenki számára megközelíthető lesz. Megeshet, hogy néhány túl veszélyes lesz az aktuális szinted miatt, de bármikor visszamehetsz majd, ha elég erős vagy ahhoz, hogy egyedül teljesítsd őket." Nem kell tehát attól félnünk, hogy néhány helyszínre sosem jutunk el, nem lesz időbeni korlátozás.

A The Elder Scrolls Online bétájára már tudtok jelentkezni a hivatalos oldalon, aki pedig esetleg már játszik vele, súgja meg, hogy sikerült. A teljes The Elder Scrolls Online megjelenése jövő tavasszal várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)