Hirdetés

The Elder Scrolls Online - nyáron megyünk Elsweyrbe

|

Viszont a sárkányok éve már februárban elkezdődik.

Hirdetés

Ahogy az korábban kiszivárgott, a The Elder Scrolls Online következő kiegészítőjének helyszíne Elsweyr, a Khajiitok otthona lesz.

Hirdetés

A Bethesda most hivatalosan is bejelentette a praktikusan Elsweyr névre keresztelt kiegészítőt, mely méretét tekintve várhatóan a Summersettel lesz egy szinten. Kapunk egy új sztorit, egy 12-fős, Sunspire nevű trialt, random sárkánytámadásokat, illetve a Necromancer kasztot, ami három irányba fog tudni fejlődni. A necromancerek megidézhetik az élőholtakat, és felhasználhatják őket a harcokban. Nagy szerepet kap a taktikázás, jól kell helyezkedni, hogy képességeiket a legjobban kihasználhassák.

A kiegészítő június 4-én jelenik meg (a PC-s és Mac-es előrendelők már május 20-ától játszhatnak), de az egy éven át tartó Season of the Dragon már februárban elindul. Négy frissítést fűz össze, melyek közül az első a Wrathstone lesz, a második az Elsweyr, a harmadikat, egy dungeonöket tartalmazó csomagot a harmadik, a negyediket, mely egy sztoribővítmény lesz a negyedik negyedévben kapjuk meg. 

Az Elsweyr több különböző változatban lesz kapható, jön digitális extrákat tartalmazó gyűjtői kiadás is, illetve egy olyan, ami az alapjátékot, a Morrowindet, valamint a Summersetet egyaránt tartalmazza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)