Hirdetés

The Elder Scrolls Online - fél évet csúszik Xbox One-on és PlayStation 4-en?

|

A TESO hivatalos oldalán a gyakran ismételt kérdések között a Bethesda azt írta, hogy még körülbelül hat hónapot csúszik majd a jelenlegi generációs megjelenés.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online-t már egy hónapja pörgeti a PC-s és Mac-es játékostársadalom, de a jelenlegi generációs portok megjelenése valószínűleg nem az előre tervezett júniusi időszakban esedékes.

A The Elder Scrolls Online tesztünk első részében már összefoglaltuk nektek, hogy mit is várhattok a legújabb MMO-tól. A konzolos társadalom viszont továbbra is tűkön ülve várja a TESO PlayStation 4-es és Xbox One-os megjelenését és az a hír járja, hogy nem csak júniusig kell majd malmozniuk.

A Bethesda GYIK-jében a következő poszt volt olvasható.

A posztot azóta törölte a Bethesda, de a Redditen természetesen továbbra is folyik az ügy fejtegetése. Egyelőre nem tudjuk, hogy mi is lesz a The Elder Scrolls Online PS4-es és XOne-os portjának a sorsa, de amint kapunk egy hivatalos közleményt a Bethesdától, azonnal szólunk.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)