Hirdetés

The Elder Scrolls Online - free-to-play lesz az MMO?

|

A játékosok nem tudnak többé 90 napnál hosszabb előfizetést vásárolni, ami könnyedén lehet az ingyenesség felé tett első lépés is.

Hirdetés

The Elder Scrolls Online nem rengette meg az MMO-k világát és ugyan a Zenimax Online Studios nagyon próbálkozik, egyre kevesebbet hallunk a játékról.

The Elder Scrolls Online játékosai vették észre, hogy a Bethesda előzetes bejelentés nélkül levette a féléves előfizetési opciót a hivatalos oldalról, most már csak maximum 90 napra lehet jegyet váltani a TESO világába. A francia fórumon az egyik moderátor azzal magyarázta a helyzetet, hogy a játékosok inkább a rövidebb időre szóló előfizetéseket preferálták, ezért döntöttek úgy, hogy kiveszik a hat hónapos lehetőséget.

Ez persze logikus lehet, viszont más játékok esetében a hosszabb időre szóló előfizetések törlése lényegében csak megágyazott a free to play modellre való váltásnak. A Bethesda egyelőre nem kommentálta a dolgot, de ha ilyesmit terveznek, akkor azt jó lenne még a The Elder Scrolls Online Xbox One-os és PlayStation 4-es megjelenése előtt tudni.

Ti mit gondoltok? Jót tenne a The Elder Scrolls Online a free-to-play modell? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)