Hirdetés

The Elder Scrolls Online - egy hétig ingyen játszható

|

Most bárki belekóstolhat a ZeniMax MMORPG játékába, ugyanis a fejlesztők korlátlan hozzáférést biztosítanak minden játékosnak.

Hirdetés

Töretlenül halad előre a The Elder Scrolls Online szekere, a megjelenés óta számos új kiegészítő érkezett már hozzá, és folyamatosan bővül Tamriel világa. A ZeniMax valószínűleg szeretné még népszerűbbé tenni az alkotását, így most egy hétig bárki kipróbálhatja azt.

A mai naptól, április 11-től kezdődően egészen április 18-ig lesz elérhető a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited alapkiadás, amivel bárki szabadon játszhat, nincs zárolva semmi. Ráadásul még egy kis költőpénzt is ad a ZeniMax 500 crown formájában, amit a játékbeli boltban költhetünk el különféle kozmetikai dolgokra, petekre vagy akár a fejlődést elősegítő boostokra.

És mivel költészet napja van, ma egész nap versben is elregéljük nektek a híreket:

Jó harcos, mondjuk, őrizd meg hited
Most egy hétig ingyen vár Tamriel Unlimited
500 aranyat költhetsz is bátran
Szívedben kalandvágy, erős harci vágy van

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)