Hirdetés

The Elder Scrolls Online - ősszel jön a Gold Edition

|

A Bethesda bejelentésének értelmében ősszel már leemelhetjük majd a boltok polcairól a The Elder Scrolls Online minden eddiginél teljesebb kiadását, a Gold Edition-t.

Hirdetés

Hatalmas a mozgolódás a The Elder Scrolls franchise körül. Közeleg a Skyrim Special Edition, már készül a The Elder Scrolls 6 és ahogyan a Bethesda az E3-on megerősítette, a The Elder Scrolls Online is alaposan megváltozik, amit a Shadows of the Hist című frissítés augusztus elején további tartalmakkal egészít majd ki. 

A Bethesda legújabb bejelentése szintén a TESO-t érinti, ugyanis szeptember 9-től elérhető lesz a Gold Edition kiadás, ami az alapjáték mellett magába foglalja az összes eddigi DLC-t (Imperial City, Orsinium, Thieves Guild és Dark Brotherhood), valamint bónuszként meglepi a játékosokat egy Palomino mounttal is. Az új fiókot regisztrálóknak kezdésként 500 korona is jár, amit az in-game Crown Store-ban költhetnek el tetszés szerint. 

A The Elder Scrolls Online Gold Edition megjelenése szeptember 9-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Készítsétek a pénztárcát, ha érdekel a csomag, mert 60 dollárba (körülbelül 17 ezer forintba) fog fájni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)