Hirdetés

Csúszik a The Elder Scrolls Online következő DLC-je, de nem sokat

|

A Greymoor lesz a Bethesda MMO-jának eddigi legnagyobb tartalmi csomagja, de a koronavírus miatt egy keveset még várnunk kell rá.

Hirdetés

Noha a World of Warcraft mellett kevesen rúghatnak labdába a MMORPG-k piacán, azért néhány versenyző még becsülettel tartja magát. Ilyen példának okáért a The Elder Scrolls Online is, melyben a népszerű franchise ikonikus helyszíneit járhatjuk be ismét. A hamarosan érkező Greymoor DLC például nem csak újra Skyrimba kalauzol bennünket, de az ikonikus játék sztorijából is átemel valamennyit. Noha a COVID-19 világjárvány miatt csúszik kicsit a megjelenés, szerencsére mindössze egy héttel kell csak többet várnunk.

Hirdetés

Az eddigi legnagyobb tartalmi bővülést hozza majd el a Greymoor, mely eredetileg május 18-án jelent volna meg PC-n és június 2-án konzolokon. A világjárvány azonban közbeszólt és egy kis csúszást eredményezett, de a ZeniMax most bejelentette, hogy mindössze egy hét halasztást kell kibírjanak a rajongók, ugyanis május 26-án PC-n, június 9-én pedig konzolokon is elrajtol a DLC.

Emellett a stúdió új szerverekkel is bővítette a játékot, mivel a jelek szerint rengeteg otthonmaradó döntött úgy, hogy Tamriel területén tesz kirándulásokat (ha már a Normafát lezárták). A pályadizájnért felelős csapat élére nemrégiben a Star Wars Battlefront II-n, a Star Wars Jedi: Fallen Orderen és a Mass Effect: Andromedán edződött Collin Cambellt bérelték fel, hogy még változatosabb helyszíneket kaphassuk. 

Ti belenéztek majd a Greymoor kiegészítőbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)