Hirdetés

The Elder Scrolls Online - ha játszottál a bétával, most ingyen visszatérhetsz

|

A The Elder Scrolls Online megváltozott, és nem csak abban más, hogy most már nincs havidíj. Aki valaha játszott vele, de nem vette meg, most újra tehet egy próbát.

Hirdetés

Hiába próbálkozott, a The Elder Scrolls Online kénytelen volt feladni, és egy közel egyéves, havidíjas időszak után végül a Bethesda MMO-ja is átváltott a buy-to-play modellre, így aki egyszer megveszi a játékot, akármennyit játszhat vele.

Ugyanakkor a Tamriel Unlimited frissítés annyi mindent megváltoztatott, hogy azoknak is érdemes újra megpróbálni, akik korábban vagy abbahagyták, vagy bele sem kezdtek. Ha a béta nem győzött meg titeket, nézzétek meg e-mail fiókotokat, ugyanis az üzenetben kiküldött tájékoztató szerint a Bethesda április 16., csütörtök 16:00-tól április 20., hétfő 16:00-ig megnyitja a kapukat a bétázók előtt, és a kinyújtott hétvége idejéig minden tartalmat elérhetővé tesz. A megjelenés óta 6 nagyobb frissítés, illetve rengeteg fejlesztés és javítás élesedett, tényleg nézzetek be, hátha kedvet kaptok hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)