Hirdetés

The Elder Scrolls Online - jövő hónapban érkezik a Horns of the Reach DLC

|

Kiderült, mikor kapjuk meg az MMORPG következő csomagját, amivel sok újdonság és egy frissítés is jön.

Hirdetés

A Morrowind kiegészítő megjelenésével egy jól ismert területet kaptak meg a ZeniMax játékának rajongói, de ez persze nem azt jelenti, hogy most egy darabig semmi új dolog nem jön. Sőt, augusztusban már szembe is szállhatunk a minotauruszokkal a legújabb DLC-nek köszönhetően.

Hirdetés

A Horns of the Reach két vadonatúj dungeont ad a játékhoz. Az egyik a Bloodroot Forge, ami egy daedra herceg lávával teli kriptáiba kalauzolja el a hősöket, a másik pedig a Falkreath Hold, ami során egy minotaurusz horda által megszállt várost kell felszabadítanunk. Mindkettőt teljesíthetjük normál és veterán módban is, ha pedig sikerrel járunk, akkor egy csomó új jóság ütheti a markunkat.

Ezzel egyidőben jelenik meg az Update 15 is, amivel kapunk egy új, Arcane University nevű pályát a 4v4v4 játékmódba, és számos olyan újítás is jön, ami megkönnyíti egy kicsit a játékosok életét. Ilyen például az, hogy már Alliance Pointokat és Wit Vouchereket is tárolhatunk a bankban. Részletes leírást a többi újdonságról erre találtok.

Ti kalandoztok még Tamriel világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)