Hirdetés

The Elder Scrolls Online - Imperial Edition bejelentve, itt a pontos tartalom

|

Reggel kiszivárgott, mostanra hivatalosan is bejelentették: a Bethesda MMO-jának gyűjtői kiadása kétféle változatban lesz kapható, de mindkettő zsúfolásig van jóságokkal.

Hirdetés

Az Amazon megint volt olyan jófej, hogy a hivatalos bejelentés előtt elérhetővé tett adatbázisában egy játékot. Kérdéses, hogy ez kinek a szempontából jófejség, de minket azért felcsigázott a The Elder Scrolls Online Imperial Editionje.

Az áprilisban megjelenő MMO különleges kiadása mind digitális, mind bolti változatban ugyanazt a nevet viseli, de tartalma értelemszerűen eltér.

A boltokban kapható Physical Imperial Edition az alábbi tételeket tartalmazza:

- 12 hüvelykes Molag Bal szobor
- The Improved Emperor's Guide to Tamriel: 224 oldalas illusztrált kézikönyv Flaccus Terentius jegyzeteivel.
- Tamriel 21x26 hüvelykes térképe, amin részletesen láthatóak az Alliance által irányított zónák és Cyrodiil.
- Limitált fémdoboz az Imperial színeivel
- Exkluzív digitális tartalmak
- Játssz Imperialként! - legyél Imperial és játssz bármelyik Alliance-ban. Szerezz egyedi bónuszokat, felszereléseket és egyebeket.
- White Imperial Horse megidézhető Imperial mount. Gyors.
- Mudcrab Vanity Pet
- Rings of Mara: Ha egy barátoddal tejesíted Mara rituáléját és együtt játszotok, több XP-t kaptok.

A Physical Imperial Edition csak nagyon korlátozott számban lesz kapható, 99,99 eurós áron.

A Digital Imperial Edition értelemszerűen gyakorlatilag végtelenszer megvásárolható, és minden digitális tartalom benne van, ami a Physical kiadásban. 79,99 euró lesz.

Aki előrendeli a játék bármely kiadását (akár a Standardet, akár az Imperial Editiont) megkapja a The Explorer's Packet, és ha a digitális változatok közül rendeli elő valamelyiket, PC-n vagy Mac-en öt nappal korábban kezdhet játszani, mint a többiek. A The Elder Scrolls Online április negyedikén jelenik meg PC-re és Mac-re, a konzolos változatok pedig valamikor júniusban jönnek. 

Bár nem kapcsolódik közvetlenül a hírhez, de jött egy új videó is, ami a The Arrival alcímet viseli. Szép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)