Hirdetés

The Elder Scrolls Online - az Imperial Edition kicsomagolva (videó)

|

Bár a játék még nincs kész, a gyűjtői kiadás minden más tartalmát már elkezdték gyártani. Most egy videón nézhetitek meg a csomag kibontását.

Hirdetés

A Bethesda a héten bejelentette a The Elder Scrolls Online gyűjtői kiadásait. Bár mindkettő az Imperial Edition nevet viseli, a boltokban megvásárolható változatba 20 euró értékben pakoltak mindenféle jópofa dolgokat.

A játék doboza az átlagos gyűjtői kiadásoknál nagyobb lesz, mint azt az egy játékbeli varázslóra hasonlító Lawrence Schick, a vezető tartalomtervező megmutatja az alábbi videóban. A háttér is hibátlan, de a tárgyak részletessége az, ami igazán lenyűgöző. Molag Bal kezében ott a buzogány (ami, mikor utoljára játszottam vele, a Skyrimes karakterem legütősebb fegyvere volt) és egy szerencsétlenül járt fickó is, az artbook/lorebook szintén igényes és hangulatos munka, szóval az egész nagyon rendben van. A hazai forgalmazó megerősítette, hogy Magyarországon is kapható lesz, de limitált példányszámban.

Hogy tetszik? Ezt választjátok, vagy esetleg a digitális Imperial Edition is elég?

A szerkesztőségben már többen is bétáznak, beszámolónkat hamarosan olvashatjátok a 2014/02-es GameStarban és itt, a GSO-n is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)