Hirdetés

The Elder Scrolls Online - mától mindenki ingyen játszhat egy hétig

|

Ha eddig csak szemezgettél a Bethesda MMO-jával, akkor most itt a remek alkalom, hogy kipróbáld.

Hirdetés

Épül-szépül Tamriel világa a The Elder Scrolls Online-ban, idén megérkezett a Morrowind kiegészítő, ami egy új területtel bővítette a játékteret, de a fejlesztők több kisebb DLC-t is kiadtak azóta. Ma pedig kezdetét veszi egy különleges promóció, amelynek keretében korlátozott ideig bárki beszállhat a mókába.

Hirdetés

Jól megy az MMO szekere, hiszen már 10 millió játékossal büszkélkedhet, így valószínűleg ez alkalomból döntött úgy a stúdió, hogy mindenki számára kitárja Tamriel kapuit. Mától, azaz november 30-tól kezdve egészen december 6-ig szabadon kipróbálhatjátok a játékot PC-n, illetve PlayStation 4-en, és ha úgy döntenétek, hogy bevásároljátok magatokat a kalandba, akkor természetesen ott folytathatjátok, ahol abbahagytátok az ingyenes időszak alatt.

Ráadásul az új játékosok kapnak 500 koronát is, amit aztán elkölthetnek mindenféle jóságra a játékban lévő boltban. Ha felkeltette az érdeklődéseteket a dolog, akkor itt megtaláltok minden részletet róla. Sajnos az Xbox One játékosok most kimaradnak a jóból.

Ti játszotok a The Elder Scrolls Online-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)