Hirdetés

The Elder Scrolls Online - ingyenes hétvége, megkötések nélkül

|

A hétvégén sok játékost beengednek a The Elder Scrolls Online-ba, elmondjuk, mit kell tenni a bejutáshoz.

Hirdetés

Most jelent meg The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited legújabb kiegészítője, így újra itt az idő, hogy megnöveljék kicsit a felhasználóbázist. Ennek érdekében minden Xbox Live Gold előfizető letöltheti a játék teljes verzióját, és szabadon játszhat december 10-től egészen 13-ig.

A hétvégén mindenféle megkötés nélkül élvezhetitek az elmúlt évek egyik legnagyobb MMO-ját, és ha szerencsétek van, még nyerhettek is vele a hétvégén, a Million Reasons eseményen keresztül. A PC-sek és Mac-esek sem maradnak ki, viszont szükségük van egy Free Play Weekend kódra, amit egyelőre csak különböző külföldi videojátékos hírportálokon lehet beszerezni, de ha mi is kapunk, továbbadjuk őket azonnal.

Mi már tudjuk, hogy mi lesz a programunk a hétvégére. Lesz valaki közületek, aki szintén TESO-zni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)