Hirdetés

The Elder Scrolls Online - egy hétig ingyen játszhatunk vele

|

Aki bele szeretne kóstolni a Zenimax MMO-jába, az most több napon keresztül megteheti, ráadásul ha már ott jár, jótékonykodhat is egy kicsit.

Hirdetés

Pár hónapja érkezett meg a The Elder Scrolls Online harmadik kiegészítője, az Elsweyr, de a fejlesztők természetesen nem álltak meg ennyi tartalomnál, a játék kreatív vezetője például nemrég azt nyilatkozta, hogy még 2020 utánra is vannak terveik. Létezik ennél jobb pillanat csatlakozni a játék közösségéhez?

Hirdetés

A ZeniMax Online Studios is így gondolkodhatott, ugyanis bejelentette, hogy november 13-ig a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok is ingyenesen játszhatják az alapjátékot, a trial időszak lejárta után pedig továbbvihetik a karakterüket, ha megveszik a Standard Edition kiadást (amely tartalmazza a The Morrowind Chaptert is) vagy az Elsweyr kiegészítőt. 

Ráadásul december 9-ig tart a vállalat különleges kampánya is: minden ötödik legyőzött sárkány után 1 dollárral támogatják a Best Friends Animal Society és Four Paws jótékonysági szervezeteket, szóval játszva jótékonykodhattok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)