Hirdetés

The Elder Scrolls Online - nagy bejelentésre készül a Bethesda

|

Hamarosan lerántják a leplet az Elder Scrolls Online következő fejezetéről.

Hirdetés

A Bethesda egy blogposztban erősítette meg a hírt, miszerint még januárban bejelenti a The Elder Scrolls Online következő nagy frissítésének tartalmát. 

Korábban az adatbányászoknak köszönhetően felröppent pár pletyka, hogy a soron következő DLC középpontjában Morrowind lehet. A The Elder Scrolls III ikonikus helyszíne igazi közönségkedvenc, de a fejlesztő nem erősítette meg ezeket a híreket.

A Bethesda szerint azonban egy rakás újdonságról rántják majd le a leplet, amit a rajongók semmiképp nem szeretnének kihagyni. Az MMORPG előző kiegészítője is nagyon sikeres volt, nem lenne meglepő, ha ismét nagyot robbantanának.

A hivatalos bejelentést a Bethesda Twitch-oldalán tudjátok követni, magyar idő szerint január 31-én este 8 órától.

Ti mit vártok a The Elder Scrolls Online következő DLC-jétől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)