Hirdetés

The Elder Scrolls Online - kiszivárgott játékmenet

|

Egy húsz perces gameplay videó került fel a végtelen internetre, ami a The Elder Scrolls Online-ból lett kilopva. Nézzétek, amíg még lehet!

Hirdetés

Mint tudjuk, a játékkiadók és fejlesztők nem igazán szeretik, ha játékaik részletei idő előtt kerülnek nyilvánosságra.

A dolog teljesen érthető, és most minden bizonnyal egy újabb bétateszter került fel a Bethesda feketelistájára. Valaki ugyanis volt olyan merész, hogy a tesztelői szerződésben foglaltakat figyelmen kívül hagyva húsz percnyi játékmenetet rögzített a The Elder Scrolls Online-ból, majd közzé is tette azt a legnépszerűbb videómegosztó portálokon. Órák (vagy még inkább percek) kérdése, hogy az alábbi feltöltés is eltűnjön a semmibe, addig viszont még van időtök megnézni és véleményt alkotni róla. Nosza:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)