Hirdetés

The Elder Scrolls Online - játszható a PAX Easten

|

A Bethesda a The Elder Scrolls MMO-val való terhessége olyan előrehaladott állapotban van, hogy a kicsike már a hétvégén kidugja a fejét.

Hirdetés

De nem ám csak úgy kiengedik a szabadba. A Bostonban, március 22. és 24. között tartandó rendezvényen a Bethesda egy kiválóan összerakott show keretében mutatja be az igen igéretes MMORPG-t.

Igaz, a PAX Easten csak pár PC áll majd rendelkezésre, de ha már Bostonban jártok, kukkantsatok be a március 23-án - állítólag már 347. alkalommal - megrendezésre kerülő Tamriel Beer Garden nevű rendezvényre, melyen amellett, hogy a PAX East keretein kívül próbálhatjátok ki a játék első játszható verzióját, iszogathattok, eszegethettek, és értékes ajándékokhoz juthattok hozzá. Aki nem tud ellátogatni sem a PAX Eastre, sem a sörözésre, annak ez azért jó hír, mert a március végén induló The Elder Scrolls Online béta előtt információkhoz juthat azzal kapcsolatban, hogy mennyire is lesz jó a méltán népszerű sorozat világában társakkal együtt barangolni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)