Hirdetés

The Elder Scrolls Online - az légy, ami akarsz (videó)

|

A jelenleg béta fázisban járó MMORPG-ről szép lassan érkeznek az újabb infók. Most épp a fejlődési rendszer és annak részletei vannak terítéken.

Hirdetés

Azt már korábban bemutattuk, hogy miként alakíthatjuk majd karakterünk kinézetét a saját elképzeléseink szerint, a most következő videó segítségével pedig beleáshatjuk magunkat a képességekbe, melyeknek köszönhetően kaszton belül is nagy különbségek alakulhatnak ki.

A videóban Nick Konkle, a The Elder Scrolls Online vezető gameplay dizájnere mesél nekünk arról, hogyan gyűjthetünk tapasztalati pontokat, és milyen lehetőségeink vannak szintlépéskor. Az attribútum- és képességpontok leosztása mellett lehetőségünk lesz például a "morph"-olásra, melynek segítségével megváltoztathatjuk az adott képességet. Például egy egyszerű gyógyítás több társunkra is hasson, vagy inkább magicka-t töltsön vissza amikor elvarázsoljuk. A pontjainkat különböző képességfákba oszthatjuk le, ahol elég pont kiosztása után elérhetővé válik egy "Ultimate" képesség, amely jóval erősebb az átlagnál.

Emellett nagyban befolyásolja majd a képességeinket hogy milyen fajba és milyen kasztba tartozunk, illetve az is, ha egy céh tagjává válunk. Ettől függetlenül ahogy azt a sorozat előző részeinél már megszokhattuk, szabad kezet kapunk majd karakterünk harcmodorának alakításakor. Ha mi karddal és pajzzsal akarunk harcolni, akkor elég időt ráfordítva a fegyvernem mesterévé válhatunk, teljesen mindegy, hogy mivel kezdtük a játékot.

Ti várjátok már a The Elder Scrolls Online-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)