Hirdetés

The Elder Scrolls Online - áprilisban indulunk

|

A várakozás ideje lassan véget ér. Jövő év tavaszán megjelenik végre az MMO, amiben barátainkkal együtt utazhatjuk be az Elder Scrolls világát.

Hirdetés

A 2012-ben bejelentett online szerepjáték fejlesztése lassan a végéhez közelít. Megérkezett a megjelenési dátum, ami ugyan nincs túl közel, de legalább már fix, hogy a tavaszt randizás helyett a The Elder Scrolls Online karaktereinkkel fogjuk eltölteni.

A bejelentéshez egy mozgalmas trailer is készült, ami túl sokat nem árul el a játékról, de van benne varázslat, háború, gyilkolás és várostrom. A War in Cyrodiil az MMO PvP csatáiból mutat jeleneteket, melyek során akár több százan is összecsaphatnak. A The Elder Scrolls hangulat tökéletesen átjön, és nekünk már bérelt helyünk is van a hype vonaton.

A The Elder Scrolls Online 2014. április 4-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re pedig júniusban érkezik.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)