Hirdetés

The Elder Scrolls Online - mit tartogat a jövő?

|

Kíváncsiak vagytok, hogy mi vár a Zenimax online szerepjátékának kalandoraira? A rendező, Matt Firor most elmeséli nektek.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online nagyjából ugyanúgy indult, mint az összes többi MMORPG. Kisebb-nagyobb gondokkal, néhány meglehetősen csípős kritikával a nyomában. A Zenimax Online felkészült erre, és meglehetősen sok érvük van arra, hogy a vásárlók kitartsanak a játék mellett.

„Ahogy láthatjátok, keményen dolgozunk azon, hogy javítsuk a felmerült hibákat. A lényeg, hogy lássátok, igenis foglalkozunk a visszajelzéseitekkel (akár szakmai kritikákról legyen szó, akár a játékosok véleményéről). Ez a játék minden héttel egyre jobb és jobb lesz” – nyilatkozta Matt Firor,a The Elder Scrolls Online rendezője.

Kezdésnek a Bethesda kiosztott 5 extra nap játékidőt azoknak, akik korán befizették a havidíjat. Ennek oka a szerverek problémás működése, de egy hónappal a start után már a folytatásra is megvannak a tervek. Lent olvashatjátok azoknak a plusz lehetőségeknek a listáját, melyek a nemsokára érkező tartalmi frissítések részei lesznek.

- Az egy csapatban kalandozó játékosok láthatják majd egymást, akkor is, ha azok külön „phase”-ben vannak éppen.
- Egy rendszer mely megbünteti azokat, akiket elkapnak miután loptak NPC-től, vagy megölték azt.
- FOV javítások
- Páncélzat festés és színezés
- Két új veterán dungeon: Crypt of Hearts és City of Ash
- Craglorn, egy új terület, új küldetésekkel
- Thieves Guild és Dark Brotherhood történetszál és küldetések
- Spellcrafting
- Lóversenyek
- Dragonstar Arena – hasonló a Trialokhoz, de ez négyfős csapatoknak készül
- Fejlesztett horgászat
- Fejlesztések a craft rendszeren
- Fejlesztett csapatkereső rendszer
- Jobb NPC arc animációk
- Rengeteg fejlesztés a céhek körül
- Automatikusan skálázódó dungeonok, melyek a vezető szintjéhez idomulnak
- Jutalmak megismételt dungeonok után
- Imperial City PvP dungeon

Ezeken felül még rengeteg mindennel készül a Zenimax, de mondjátok el nekünk ti, hogy nektek mi hiányzik a The Elder Scrolls Onlineból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)