Hirdetés

The Elder Scrolls Online - érkezik Morrowind a következő DLC-ben

|

A pletykák igaznak bizonyultak, tényleg Morrowind áll a The Elder Scrolls Online hamarosan megjelenő kiegészítőjének középpontjában.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online következő kiegészítőjére már nem kell sokat várni, az adatbányászok adatai pedig stimmelnek, tényleg Morrowind lesz a DLC fókuszában.

Megtörtént a Bethesda nagy bejelentése, megerősítették, hogy az új The Elder Scrolls Online kiegészítő 2017. június 6-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PLayStation 4-re is. A franchise rajongóinak nagy örömére a játékosok visszatérhetnek Morrowind helyszínére, és a népszerű Vvardenfellt újra is bebarangolhatják az MMORPG-ben.

A kiegészítőben bemutatkozik egy új karakterosztályt, a Warden, valamint bekerül egy új PvP mód is, a Battlegrounds.

Várjátok már a The Elder Scrolls Online új DLC-jét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)