Hirdetés

The Elder Scrolls Online - az adatbányászok Morrowind DLC-re utaló jeleket találtak

|

Valószínűleg sosem kapunk már hivatalos Morrowind remaket, de az MMO még bővülhet egy-két új területtel.

Hirdetés

Ugyan a rajongók dolgoznak azon, hogy megvalósítsák Morrowind felújított verzióját, hivatalosan még jó darabig nem fogunk visszatérni a The Elder Scrolls III helyszínére. Hacsak nem az MMORPG keretein belül.

A The Elder Scrolls Online Redditen tevékenykedő FloorBelow nevű felhasználó elmondása szerint kibányászott rengeteg adatot a kliensből, melyek Vvardenfell felbukkanására utalnak. Egy térkép is volt a fájlok között.

Tilesetek, helyszínek, rengeteg sor a fájlokban, és számtalan más apróság utal egy jövőbeli Morrowind DLC érkezésére. Aki esetleg lemaradt volna a játékról, Vvardenfell egy sziget volt Morrowind tartományában.

Egyébként a The Elder Scrolls III: Morrowind az idei év második felében lenne pont 15 éves. Remek alkalom lenne visszalátogatni sokak első TES kalandjának helyszínére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)