Hirdetés

The Elder Scrolls Online - tévéreklám készít fel a Morrowind DLC-re

|

A hosszabb trailer után befutott egy TV spot is a The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítőjéről, aminek középpontjában Morrowind áll majd.

Hirdetés

A sok pletyka után kiderült, hogy tényleg a Morrowind területein barangolhatunk majd a The Elder Scrolls Online következő letölthető csomagja révén. A 4 perces trailer után befutott a TV spot is, amely a csatornákon keresztül fogja terjeszteni a Morrowind DLC hírét, bár idehaza nem sok esély van, hogy valamelyik adó reklámszünetében leadnák.

A The Elder Scrolls Online kiegészítője 2017. június 6-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PLayStation 4-re is. A Morrowind DLC-be bekerül egy új karakterosztályt, a Warden, valamint egy új PvP mód is, a Battlegrounds.

Ti kipróbáljátok majd az új kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)