Hirdetés

The Elder Scrolls Online - újabb ütős trailert kapott a Morrowind kiegészítő

|

Már dörzsölhetik is a tenyerüket a Morrowind rajongók, hamarosan ugyanis méretes bővítményt kap a The Elder Scrolls Online, amit a trailereket elnézve egyre jobban várunk.

Hirdetés

Február elején leplezte le a Bethesda, hogy a The Elder Scrolls sorozat legjobb darabjaként emlegetett Morrowind a TESO-ban is tiszteletét teszi majd, azóta pedig folyamatosan érkeznek a különböző trailerek.

A legutóbbi 30 másodperces tévéreklám után ezúttal egy közel két perces anyagot dobtak össze nekünk a srácok, amiben szemügyre vehetjük egy kicsit az újoncként érkező karakterosztályt, a helyszíneket és a különböző fegyvereket valamint páncélokat is.

A The Elder Scrolls Online: Morrowind június 6-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)