Hirdetés

The Elder Scrolls Online - nem csak egy MMO a sok közül

|

A The Elder Scrolls Online kiemelkedő lesz majd a zsúfolt MMO-piac színterén, legalábbis ezt állítja a játék vezető fejlesztője, Matt Firor.

Hirdetés

Hamarosan indul a The Elder Scrolls Online beta tesztje, a rajongók izgatottak, a Bethesda magabiztos. Sokakban persze felmerül a kérdés, hogy vajon mit számít még egy MMORPG a piacon, amikor már annyi van, hogy megszámolni sem lehet? Nos, Matt Firor azt mondja, ez nem csak egy MMORPG, ez egy teljes értékű Elder Scrolls-cím is egyben.

Ez azt jelenti, hogy már a címnek ki kell emelnie a The Elder Scrolls Online-t a többi MMO közül, elvégre egy ismert franchise-ról van szó. Persze lehet azon is filozofálni, hogy vajon ezen az elven a Star Wars: The Old Republic, vagy bármelyik nagy cím csak úgy elveszik-e a tömegben, de inkább nem tesszük.

Firor szerint az Elder Scrolls világa kifejezetten alkalmas arra, hogy egy sikeres MMO-nak adjon alapot: eleve hatalmas, nyitott világú játékok jellemezték a sorozatot, rengeteg faj, kaszt, frakció van, amik közül a játékosok választhatnak, ráadásul már egy ismert és elismert névről van szó. Elég csak a legutóbbi cím, a Skyrim sikerére gondolnunk. Azok, akik már ismerik az egyjátékos fősorozat tagjait, elméletileg könnyebben beletanulnak ebbe is - kérdés, hogy vajon ők vágynak-e arra, hogy megtegyék a lépést a többjátékos mód felé.

Sokszor van az, hogy egy MMO-cím fejlesztői többet gondolnak játékukról, mint ami (vagyis csak egy újabb cím a sok közül), Matt Firor érveit is hallottuk már másoktól; de vajon itt most kivételesen beválnak a jóslatok? Szerintetek megváltja majd a világot a The Elder Scrolls Online megjelenése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)