Hirdetés

The Elder Scrolls Online - nem lesz aukciós ház, de van helyette más

|

Úgy látszik, hamarosan elérünk az aukciós házak korának végére. A The Elder Scrolls Online alternatív megoldást kínál azoknak, akik nyereséggel szeretnének megszabadulni nem használt tárgyaiktól.

Hirdetés

Ha valaki vásárolni vagy eladni akar a The Elder Scrolls Online-ban, azt egyelőre csak guild store-okon keresztül teheti meg. 

A ZeniMax Online azzal indokolta döntését, hogy ha korlátlanul bárki beszerezheti a legjobb cuccokat a játékban, az felborítja a gazdasági egyensúlyt. „Nem feltétlenül jó dolog egy globális aukciós házat létrehozni egy olyan játékban, ahol egy hatalmas szerver van, mert ez általában oda vezet, hogy az összes legjobb felszerelés nagyon, nagyon olcsón hozzáférhető lesz” - mondta Nick Konkle, a játék gameplay tervezője. A játékosoknak a guild store-okon kívül még egy hely rendelkezésre áll majd a csereberélésre, ez pedig az online piactér lesz. Egész konkrétan a TESO Elite fóruma, a ZeniMax ugyanis ezt ajánlotta a felhasználóknak.

A Diablo III aukciós házai nemrég zártak be. Szerintetek van még értelme ezeket beépíteni egy játékba, vagy most, főleg a mikrotranzakciós lehetőségek elterjedése után inkább károsan hatnak az egészre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)