Hirdetés

The Elder Scrolls Online - 20 GB-os patch jött

|

A The Elder Scrolls Online 6-os számú frissítését sokáig tart letölteni, cserébe viszont számos újdonságot kapunk.

Hirdetés

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor teljes játékok foglaltak kevesebb mint 20 GB-ot? Sejj, milyen ritka már az manapság.

Az MMO-knál nem ritka a nagyméretű patch, de a 20 GB minden szögből nézve sok. A The Elder Scrolls Online Patch 6 viszont ha tetszik, ha nem, ennyit nyom, ellenben berakja az új Justice rendszert, aminek köszönhetően lophatunk és gyilkohatunk, és ha bajba kerülünk, körözést adnak ki ellenünk, viszont ha nagyon kell az, amit megszereztünk, vesztegetéssel áthidalható ez a probléma. A champion-rendszer champion pontokat ad, amiket erős passzív skillekre költhetünk.

 

Javítottak az animációkon, frissítették a tutorialt, és felkészítették a játékot a buy to play-jé válásra és a valódi pénzes Crown Store-ra is, ami március 17-én indul. Az összes újdonságot elolvashatjátok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)