Hirdetés

The Elder Scrolls Online - kontroller támogatás PC-n is

|

Miután konzolokon olyan jól sikerült megoldani a The Elder Scrolls Online kontrolleres irányítását, a Bethesda úgy döntött, PC-n is lehetővé teszi azt

Hirdetés

A legtöbb MMO-t már csak a gombok lényegesen alacsonyabb száma miatt is lehetetlen volna kényelmesen játszani konzolokon, de a Bethesda a kezdetektől fogva úgy tervezte a The Elder Scrolls Online-t, hogy PlayStation 4-en és Xbox One-on is minden tekintetben élvezhető legyen.

A játék közelgő újításai között a kontrollerek támogatása mellett a feliratok, a más Alliance-tagokkal való közös játék, és a veterán rangok eltűntetése is szerepel. Ezek a frissítések természetesen teljesen ingyenesek lesznek, viszont mint azt egy ideje tudjuk, jönnek a fizetős DLC-k is, kezdve az augusztus végén-szeptember közepén megjelenő Imperial Cityvel. A sort utána az őszre tervezett Orsinium, illetve a 2016-tól kapható Thieves' Guild és a The Dark Brotherhood folytatja.

Ti milyen platformon játszotok a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)