Hirdetés

The Elder Scrolls Online - nem kell hozzá PlayStation Plus

|

Az Xbox 360-nál is látott gyakorlatot követve a Sony a PlayStation 4-en is előfizetéshez kötötte az online játékot, de azért különös esetekben hajlandó kivételt tenni.

Hirdetés

Még tavaly augusztusban volt szó arról, hogy a Bethesda a Microsofttal és a Sonyval is tárgyal, mert nem szeretnék, ha a játékosoknak duplán kellene havidíjat fizetniük a The Elder Scrolls Online-ért.

A ZeniMax a PlayStation Blogon megjelent kérdezz-felelekben tudatta a hírt a játékosokkal, hogy a Sonyval sikerült megállapodni, és más játékokkal ellentétben a The Elder Scrolls Online PlayStation Plus előfizetés nélkül is játszható lesz, csupán a játék havidíját kell fizetni. Arról természetesen nem tudunk, hogy Xbox One-on Goldhoz lesz-e kötve a játék, de remélhetőleg a Microsoft is enged. Muszáj lesz neki.

A játék PlayStation 4-es változata egyébként külön dedikált szervert kap Észak-Amerikában és Európában, ami egyrészt azt jelenti, hogy nem játszhatunk majd tengerentúli játékosokkal, másrészt azt, hogy PC-sekkel és Mac-esekkel sem vegyülhetünk. Ez mindenképpen jó hír.

A TESO áprilisban jelenik meg, egyelőre béta állapotban van, amivel csak PC-s játékosok egy maréknyi csoportja játszhat. Várhatóan PS4-es bétateszt is lesz, de hogy mikor, arról egyelőre nem tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)