Hirdetés

The Elder Scrolls Online - új infók Cyrodiilről, a PvP-ről, sok másról

|

Egy kérdezz-felelek során rengeteg nem elhanyagolható információt tudhattunk meg a The Elder Scrolls Online-ról.

Hirdetés

A jövő év erős felhozatalával szemben alapvetően nagyok az elvárásaink, de a The Elder Scrolls Online-nak kiemelkedően kell teljesíteni részben azért, mert egy The Elder Scrolls játék elrontása már nem a legyintéssel elintézhető kategória.

Az áprilisban startoló MMO iránti kíváncsiságunk valószínűleg a teljes játék megjelenéséig sem apad (a béta az béta), ezt enyhítendő Brian Wheeler, a játék PvP fejlesztője megválaszolt néhány kérdést az Elitist Jerks fórumán. Megkérdezték például arról, hogy mekkora is lesz tulajdonképpen Tamriel, illetve maga Cyrodiil területe, mert az egy dolog, hogy térképen láttuk, de a méretarányt senki nem említette. Állítása szerint gyalok 20-30 perc átvágni rajta északról délre, ami nem rossz, de azért láttunk már nagyobbat. Cyrodiil egyébként nagyjából úgy fog kinézni, ahogy az Oblivionban megismertük, csak sokkal nagyobb lesz. A dzsungelekről és Tiber Septim klímaváltoztatásairól is szó esett, ezekre egy játékbeli könyvben találjuk meg a választ.
 

Ami a PvP-t, avagy a játékos-játékos ellen harcot illeti, egy kampány körülbelül három hónapig fog tartani (a bétában ezek mindössze 48 órán át zajlanak). Ez és a pontozás is változhat a játékosok visszajelzéseinek függvényében, illetve az is elképzelhető, hogy igény esetén bevezetik a minimális vagy maximális szintet a kampányoknál. A csaták végkimenetele nem csak a fejlesztők által megszabott szabályok szerint alakulhat, a többi TES játékkal szemben itt több múlik a játékosok egyedi ügyességén is. „Az Elder Scrolls Online-ban számos lehetőség áll a játékosok rendelkezésére, hogy megmutassák ügyességüket. Ott van például a blokkolás, az elgurulás és az ellenfél játékosok háta mögé lopakodás.” - mondta Wheeler. Az erős csapásokat ki lehet védeni, így kibillenthetjük az ellenfeleket egyensúlyukból, és azonnal visszatámadhatunk. Aki elég ügyes, egy szimbólummal mutathatja meg játékostársainak, hogy milyen jól teljesített. Különböző közepes és nehéz páncélzatokba is lehet majd öltözködni, némelyik ismerős lesz az Elder Scrolls fanoknak.

Ha jobban elmélyülnétek a PvP-ben, látogassátok meg a fórumot, és olvassátok végig mind a több mint 150 választ.

Hogy tetszik a játék? Várjátok már, vagy már most temetitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)