Hirdetés

The Elder Scrolls Online - konzolon 1080p és 30fps, itt sem lesz offline mód

|

Az Elder Scrolls MMO fejlesztői válaszoltak nemrég a rajongókat leginkább érdeklő kérdésekre. Van rá esély, hogy lehet saját házunk is a játékban.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online konzolverziója nemsokára megjelenik a Zenimax Online Studiosnál történt tavaly őszi leépítések ellenére. Ennek kapcsán válaszoltak a Redditen rajongói kérdésekre a csapat tagjai, itt pedig szóba kerültek a játékot érintő elég fontos kérdések is.

Megtudtuk, hogy a konzolos változatban nem lesz semmiféle offline mód, a grafikai beállítások pedig úgy vannak belőve, hogy mind Xbox One-on, mind PlayStation 4-en 1080p-s felbontás mellett másodpercenként 30 képkockás képfrissítéssel fusson a játék. Amint a konzolváltozat megjelenik, a Zenimax tervei között szerepel, hogy a PC-s változatot is irányíthassuk kontrollerrel, és az ennek megfelelő interfészt is beépítik a számítógépeken futó változatba.

A tervek szerint az Elder Scrolls Online-ban a chat-lehetőségek bőségesek lesznek, a PC-s változatban is beszélgethetünk majd a kliens segítségével élőszóban, ahogy (amint egy siket játékos kérdésére adott válaszból kiderült) a konzolos változatban is cseveghetünk szövegesen, egy USB-billentyűzet segítségével.

Sokan kérték az offline Elder Scrolls-játékok megszokott feature-jeinek beépítését is, amik közül a karakterünk külsejének megváltoztatására alkalmas borbély a közeljövőre vonatkozó tervekben szerepel, de a csapat nagyon szeretné elkészíteni a játékosok saját házainak online verzióját is.

Ti próbáltátok már a The Elder Scrols Online-t? Esetleg konzolon is elviszitek egy körre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)